Beslutshandläggare arbetsförmedlingen lön

Möt några medarbetare – Arbetsförmedlingen

Som beslutshandläggare assisterar jag arbetsförmedlarna. Annika Linder, verksamhetsutvecklare på Arbetsförmedlingen. Mustafa Najm Eddin är beslutshandläggare.

Mustafa Najm Eddin – Arbetsförmedlingen

Mustafa Najm Eddin är beslutshandläggare och jobbar på vårt kontor i Örebro. Här berättar Mustafa om hur det är att arbeta på Arbetsförmedlingen.

Beslutshandläggare till Halland – Arbetsförmedlingen

11 okt. 2022 — Välkommen till jobbet som får Sverige i arbete! Här arbetar du på regeringens uppdrag för en arbetsmarknad som hjälper människor framåt.

Jobb som handläggare på Arbetsförmedlingen – Flashback

1 juli 2021 — Idag får personalen inte kalla sig “arbetsförmedlare, utan de kallas “beslutshandläggare”. Dvs de tar beslut om vilka externa aktörer som ska få …

En jobbförmedling där bara skalet finns kvar – Dagens Arena

En jobbförmedling där bara skalet finns kvar | Dagens Arena

5 nov. 2020 — De 396 som återanställts har fått den nya titulaturen beslutshandläggare och arbetar enbart med att förmedla nyinskrivna till privata aktörer.

Kritik mot Arbetsförmedlingens rekryteringar – Publikt

29 jan. 2021 — Det är ganska väsentligt, i synnerhet nu när vi har haft stor rekrytering av visstidsanställda beslutshandläggare.

Arbetsförmedlingen vill få utökade resurser – Publikt

11 aug. 2020 — Visserligen rekryteras 400 beslutshandläggare som ska hantera åtgärdsmedel, men anställningarna är tidsbegränsade eftersom budgeten för nästa år …

Varslet som kom av sig – SVT Nyheter

Varslet som kom av sig | SVT Nyheter

15 juli 2020 — För ett år sedan skulle Arbetsförmedlingen reformeras. … Det vi söker nu är en kategori som heter beslutshandläggare.

För ett år sedan skulle Arbetsförmedlingen reformeras. 4 000 tjänster skulle bort för att ge plats åt andra arbetsförmedlare. I dag är läget helt annat. Coronapandemin har lett till en varselvåg och nu rekryterar i stället Arbetsförmedlingen ny personal.

Maria Olsson – Hudiksvall, Gävleborg, Sverige – LinkedIn

Utreder tillgångar, beslutar om utmätning av lön, kontakt med olika myndigheter, arbetsgivare och skuldsatta. Jag utför Delgivning genom telefonbekräftelse.

José Ceder – Chefsersättare – Arbetsförmedlingen | LinkedIn

Anställd hos Arbetsförmedlingen inom enheten Ersättningsprövning där jag arbetar kommunikativt mot kund med utredningsarbetet i alla steg från kommunikation …

Keywords: beslutshandläggare arbetsförmedlingen lön