Fontana di trevi göteborg

Fontana di Trevi: Italiensk restaurang Göteborg

Italiensk restaurang Göteborg | Fontana di Trevi

Välkommen till en italiensk restaurang i hjärtat av Göteborg. Vi är en äkta italiensk kvarterskrog och har utöver vår matsal även en mysig bakgård.

FONTANA DI TREVI, RESTAURANG, Göteborg – Tripadvisor

FONTANA DI TREVI, RESTAURANG, Göteborg – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Se meny, öppettider och telefonnummer för Fontana di Trevi i Göteborg. … kungsgatan 6B 411 19 Göteborg. +4631137372 Meny …

Fontana Di Trevi, Restaurang, Göteborg: Se 528 objektiva omdömen av Fontana Di Trevi, Restaurang, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer25 av 1 478 restauranger i Göteborg.

Fontana di Trevi i Göteborg – Restaurangens … – TheFork

Fontana di Trevi på Kungsgatan i Göteborg är kvarterskrogen med de italienska smakerna. Här kan man slinka in för att äta en lunch eller för att kvällstid …

Fontana Di Trevi Göteborg | Gothenburg – Facebook

Hemkörning av mat från Fontana di Trevi i Göteborg. Snabb leverans av restaurangens varierande rätter ✓ Säker, snabb och smidig betalning.

Fontana di Trevi i Göteborg – RestaurangMenyn

Se meny, öppettider och telefonnummer för Fontana di Trevi i Göteborg

Fontana di Trevi – Restaurangguiden.com

Fontana di Trevi – Restaurangguiden.com – Restaurangguiden.com

Fontana di Trevi på Kungsgatan i Göteborg är kvarterskrogen med de italienska smakerna. Här kan man slinka in för att äta en lunch eller för att kvällstid sitta ner en längre stund och själv kombinera rätter från à la carte-menyn. Den lilla intima restaurangen kompletteras med en av stans mysigaste innergårdar samt även en separat lokal vägg i vägg för privata tillställningar som till exempel vinprovningar.

Fontana di Trevis meny – Beställ online i Göteborg – Foodora

Keywords: fontana di trevi göteborg, ristorante fontana di trevi